Vastan küsimustele ehk kui saaksid..

Nägin Ireene vegani päevaraamatust toredat küsimustikku ja mõtlesin, et kuna ma siin uus ja "roheline", siis vastan ka nendele küsimustele. Saate ehk rohkem teada minust ja mul tore täita jne.

Kui saaksid …

... reisida, kuhu iganes, siis kuhu sa reisiksid?
Add caption
Esimesena tahaks minna Brasiiliasse, see on mu ammune unistus. See on lihtsalt nii eksootiline, soe, looduskaunis ja põnev koht, et seal tuleb elu jooksul ära käia. Mis sest, et see põhimõtteliselt teisel pool maakera on ja lennupiletid Tallinnast Riosse alates kuskil 1200 eurost algavad. Muidugi tahaks ka Euroopas reisida, pole veel paljudes kohtades käinud: nt Island, Kreeka, Portugal, Norra, Sloveenia, Horvaatia jne. Samas ka tüüpilised sihtkohad: Ameerika, Austraalia, Hiina jms on väärt seiklemist ja avastamist. Ma käiks kõik kohad läbi. Oleks reisimine tasuta, ma ainult käiks igalpool.
... kellega iganes kohtuda, siis kes see oleks?
Tiinekana oleks tahtnud igasuguste kuulsate artistide ja näitlejatega kohtuda. Nüüd ma ei oskagi öelda kindlat nime. Pigem võib-olla mõne huvitava tunnustatud fotograafiga, nt Martin Parr, Bruce Gilden, Rui Palha, Elena Shumilova, Brooke Shaden, Valerie Jardin vms. Samas tahaks ka mõne mõjuka ajalehe v meediaväljaande juhtiva töötada kohtuda, nt keegi BBCist, The Timest vms.

... olla ühekst päevaks keegi teine, siis kes sa oleksid?

 Seda on nii keeruline öelda. Väiksena jah teadsid, et tahad ühe või teise moodi olla, aga nüüd tahad ikka endamoodi olla. Samas oleks huvitav ja õpetlik nt mingi kodutu või siis mingi riigijuhi nahas olla. Konkreetselt küll kahjuks öelda ei oska.

... midagi saada tasuta kogu ülejäänud elu, siis mis see oleks?



Raske küsimus. Enne juba mainisin reisimist, see oleks igati tore. Muidu oleks ju hea, kui saaks elada tasuta kuskil oma hubases kodus ja süüa võiks ka tasuta saada. Söök võiks üldse olla selline ülemaailmne tasuta asi, kuna maailmas on nii palju erinevaid toite ja see ülekullus ja -jäägid on nii suured, et miks mitte ei võiks seda tasuta jagada (eriti vaesematele). A noh, tasuta asju saada sellesmõttes ju meeldib vast kõigile. :)

... muuta midagi oma elus, siis mis see oleks?

Hetkel muudaks seda, et tahaks töötada sel alal, mis mulle tegelt kõige rohkem meeldib. Selle nimel ma ka praegu töötan. Muidu võiks olla veel tervislikum ja sportlikum jne.

... midagi maailmas muuta, siis mis see oleks?

arvestades värskete muutustega, siis Trumpi küll ei oleks USA presidendiks tahtnud jne, aga mis siin ikka muuta, meist targemad oskavad rohkem skeemitada ja ega meie ju midagi ei otsusta. Üldiselt oleks tore jah, kui nii palju sõdimist ja jama maailmas poleks. 

... muuta midagi oma välimuses, siis mis see oleks?

Noh, nagu naiste puhul ikka, siis saledam võiks alati olla ja hambad on ka suht nõrk koht. Aga mis siin ikka muuta, tasuks ikka loomulikku ilu eelistada, cmon naised!!

... muuta midagi oma olemuses, siis mis see oleks?

Üldiselt kipun väga palju vaidlema alati ja oma õigusi taga ajama. Väike, aga tubli. :D Tegelikult see on jah üsna halb omadus mul, ennast ajab ka vahel närvi, et miks nii palju torkima pean, aga no üritan areneda. Vähem põdemist ja rapsimist võiks ka olla muidugi!

... olla milleski kohe väga andekas, siis mis see oleks?


Kuna mulle pildistada ja kirjutada meeldib, siis nendes võiks veel andekam olla. Suhtlemine ja avalik esinemine võiks ka suurepärased olla, kui seda saab andekuseks nimetada. Tänapäeval läheb igasugu oskusi vaja, seega võiks ka mingeid IT- probleeme ja majapidamises tekkivaid probleeme osata lahendada.

... kustutada mingi sündmus maailma ajaloost, siis mis see oleks?

Oh issand, kui keeruline küsimus. Ega siin saa midagi enam teha, olgem ausad. Idealistina võiks jah kõik koletud sõjad ja jõhkrad terrorirünnakud maailmast ära kustutada. Samas what's done is done. Ega inimelusid kahjuks veel 3D-printeriga ellu ei saa ärata.


... muuta ühte seadust oma riigis?


Ainult ühte? Ma muudaks ikka mitut. Esialgu võtaks kooseluseaduse lõpuks vastu, sest armastus on armastus ja kõigil peaks ühed samad õigused kehtima.

... ükskõik millist tööd teha, siis mis see oleks?


Ideaalis oleks mu töö seotud meedia (ajakirjanduse) ja pildistamisega. 

... väga palju raha, siis mis sa sellest ostaksid?
Kui on väga palju raha, siis saab ka väga palju asju kindlasti osta. Päris oma pesa võiks küll kuskil olla ja fotokaubast ma kunagi ka ära ei ütleks.

... ajas tagasi reisida, siis kuhu sa läheksid?


Pole väga ajalooarmastaja kunagi olnud, seega mulle meeldib olevikus ka väga elada. Võib-olla 70ndad-80ndad tundub veel selline äge hipilik kultuur, kuhu korra kiikaks, mis värk on.

... öelda midagi nooremale endale, siis mis see oleks? 

Ära põe nii palju, kõik läheb nagunii nagu peab või siis mitte ja sa õpid sellest.



Fotod: Google ja erakogu

Kommentaarid

Populaarsed postitused