Kuidas talvel oma keha turgutan


Praegusel külmal ja pimedal ajal kipuvad tihti haigused ligi tikkuma. Ma just olingi siin just nt haige, suutsin suure talve tulekuga kohe kuskilt mingi pisiku haarata ja paljud kolleegid praegu ka haiguslehel. Üsna tihti olen mõelnud, et viimasel ajal see haigus tahab kiiresti ligi tikkuda ja immuunsus on nagu nõrgaks jäänud ja vitamiinipuudus on üsna suur. Mingi hetk siis avastasingi, et Eestis on selline looduslik vitamiinitootja nagu Meravita.


Katsetasin uue kaameraga videorežiimi, vabandust algelisuse pärast!

Sain siis hiljuti nende tuntud ja palju kõlapinda saanud "imeravimi" kurkumi, mida nüüd siis ise ka järele proovida saan. Kuna ma alles alustan sellega, siis tulemustest, of course, veel rääkida ei saa, aga kindlasti annan pärast teada kas ja kuidas mõjus.

Kurkumit on tegelikult juba tuhandeid aastaid kasutatud ravimina erinevate haiguste vastu. Peamine raviva omadusega toimeaine kurkumis on kurkumiin, mis on ka kurkumis kollase värvuse andja. Kurkumi teiste kasulike omaduste kõrval on nüüd kindlat tõestust leidnud ka tema vähivastane toime. 

Kurkumit ja astelpaju kasutatakse üldiselt loodusravis põletiku alandaja ja ennetajana. Need aitavad kaasa seedimisele, immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ning ainevahetuse turgutamisele. Samas sisaldavad vitamiine (B1, B2, K, C, A, E ning foolhape), hulgaliselt antioksüdante ja mineraalaineid. Lisaks mis minu arvates on üllatav on see, et kurkum on üks vähestest taimedest, millel ei ole tuvastatud kahjulikke toksilisi kõrvaltoimed, aga samas pakub nii mitmekülgset tuge organismile. 
Seda muidu võetakse kapslitena ning selle optimaalne või siis soovitud kogus on 4 tki päevas, mis minu arvates on veits liiga palju, aga eks proovime ära.



Vitamiini leiab muidu siit. Lisaks on neil valikus ka kurkum piperiiniga, mida peetakse "tõeliselt imeravimiks".

Kes osta näiteks ei raatsi, siis neil käib Facebookis praegu ka loosimine, saate seal osa võtta. 


Kas olete midagi varem Meravitast kuulnud või selle tooteid proovinud? Mis muljed on jäänud?

Kommentaarid

Populaarsed postitused